[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
 Forum Osiedla Eskulapa • Zobacz wątek - Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Powrót do C


Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Kompleks C

Moderator: Piotr__pit

Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez mm » 27 cze 2013, o 20:37

Wczoraj nie było prądu w niektórych gniazdkach u mnie, pewnie jakiejs fazy nie było, wiecie moze czy juz wszystko jest okej bo mi płyta indukcyjna pokazuje jakis komunikat i 1 połowa nie działą, dzieje sie to od momentu przerwy w dostawie pradu w jednej z faz - choc tam gdzie pradu nie było to juz on jest a płyta nie działa prawidołowo.
mm
Rezydent
 
Posty: 363
Dołączył(a): 13 maja 2012, o 12:55
Lokalizacja: Kompleks C
Kompleks:

Re: Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez red_piotr » 27 cze 2013, o 21:16

Może był jakiś skok napięcia na jednej z faz i płytę uszkodziło :( , a może pokazuje tylko jakieś błędy. Poszperaj w necie za kodami błędów do swojej płyty.

Próbowałeś korki na minutę wyłączyć na wszystkich fazach?
red_piotr
Rezydent
 
Posty: 192
Dołączył(a): 13 maja 2012, o 12:55
Kompleks:

Re: Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez emsia » 1 lip 2013, o 08:56

W kompleksie D w sobotę i w niedzielę też był problem z prądem. Raz był,raz go nie było. Dramat.......ciekawe ile to jeszcze nie potrwa :(.
emsia
Mieszkaniec
 
Posty: 53
Dołączył(a): 19 gru 2012, o 18:14
Kompleks:

Re: Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez mm » 1 lip 2013, o 11:45

dzięki red_piotr - wył. i wł. bezpiecznika zało rezultat - można już przypalać wodę w czajniku. Pozdro.
mm
Rezydent
 
Posty: 363
Dołączył(a): 13 maja 2012, o 12:55
Lokalizacja: Kompleks C
Kompleks:

Re: Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez Oleczek90 » 7 lip 2014, o 11:07

Trochę z innej beczki, ale w temacie prądu. Otrzymałem list z Nordica odnośnie przepisania umowy o dostawę energii elektrycznej. Czy wie ktoś coś więcej w temacie? Na początku roku wyrażałem pisemną zgodę aby zrobił to admi wtedy jeszcze Nasz Dom, to jest raczej nieaktualne. :) Jak mielibyście już to ogarnięte proszę o info co i jak. Z góry dziękuję.
Oleczek90
Nowy gość
 
Posty: 8
Dołączył(a): 14 gru 2013, o 21:56
Kompleks:

Re: Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez baron73 » 7 lip 2014, o 12:16

Zabierz z sobą kwity otrzymane od dewelopera i z dowodem osobistym udaj się do energetyki przy ul. warminskiego.Masz na to niby 7 dni .
baron73
Rezydent
 
Posty: 232
Dołączył(a): 4 gru 2012, o 14:28
Kompleks:

Re: Prąd, fazy... przerwa w dostawie.

Postprzez jarekj » 29 sie 2014, o 11:39

Hej,

Z tymi 7 dniami to nie prawda choć niektórym liczniki zdjęto ;) Ale to była akcja ze strony Nordica, żeby postraszyć ludzi - kompletnie nie fair... mi nie zdjęto, ale i tak uważam, że to chamstwo. Oni tak długo załatwiali sprawę z Enea, a teraz to niby nasza wina?

Tak czy owak dzwoniłem do Enei i można wysłać do nich umowę mailem lub pocztą, ale nie mam pojęcia jak wypełnić niektóre pola.
Czy może ktoś być tak miły i wrzucić skan umowy, (z zamazanymi polami z prywatnymi danymi) żeby pomóc wypełnić ten wniosek?
Wiem, że oni wypełniają to na miejscu, ale mieszkam już w innym mieście i w Bydgoszczy bywam tylko czasami w weekendy.

http://www.enea.pl/img/pliki_do_pobrani ... do-dom.pdf

Z góry dziekuję,

Jarek
Avatar użytkownika
jarekj
Mieszkaniec
 
Posty: 51
Dołączył(a): 13 maja 2012, o 12:55
Kompleks:


Powrót do C

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron