[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Forum Osiedla Eskulapa • Zobacz wątek - Wymiana szyb w oknach
Forum Osiedla Eskulapa
Forum mieszkańców Nordic Residence, Osiedle Pod Skarpą, WAM w Fordonie. Opinie, dyskusje, sąsiedzkie wsparcie na Osiedlu Eskulapa
Witam wszystkich na forum ! Czy wiadomo coś na temat wymiany szyb w oknach? W lutym przy odbiorze mieszkania zgłosiłem konieczność wymiany szyby ... Wg umowy Max termin naprawy usterek (30 dni ) minął jakieś 45 dni temu... Czy Patryk ten "bajkopisarz" kit wciska tylko mi , czy jeszcze ktoś ma podobny problem ? Ostatnio stwierdził , ze zaraz po długim weekendzie majowym będzie po sprawie ...
A powiedział Ci w którym roku ten majowy wekend? Ja od końca lutego czekam na regulacje okien i nic. Podobno firma okiennicza ma byc w maju, ale którego maja którego roku ni epowiedzieli, a na maile przestali odpisywać. Chyba trzeba będzie zacząć pisać listy papierowe
No chyba ich pogrzało, że po prawie roku (bo domyślam się, że w D będą kłaść ok listopada okna) będą mi okna wymieniać. Chyba muszę się ponownie zacząć krzątać wokół baraku. Jak mam brać kolejny dzień urlopu na załatwienie czegokolwiek to mnie nosi ale widzę, że bez tego się nie obędzie. ND
Witam, Radzę przejść się do budki i ustalić termin wymiany okna. Ja mam do wymiany szybę. Dziś dzwonił do mnie fachowiec żeby ją wymienić. Jesteśmy umówieni na jutro. Z tego co się dowiedziałem od p. Gąsiora to gość ten jest jutro cały dzień na budowie, więc może i u Was wymieni. Pozdrawiam